HTML

menni / nem menni

Egy évet adok ennek az országnak.

Friss topikok

  • mennivagy: @Bettie Page: Köszi! javítom (2009.09.07. 15:19) Bohóckurvák takarodjatok!
  • mennivagy: nyusziii: Nem gondolm, h nekem rossz dolgom lenne, ahogy az elején is leírtam, hogy nem panaszblo... (2009.09.06. 21:14) Vérbulcsú és nagymagyarország
  • living road: Örülök az őszinteségednek.Most erősen éjszaka van és már fáradt vagyok,de szeretnék még visszatérn... (2009.09.01. 02:21) Miért?

Linkblog

Bohóckurvák takarodjatok!

2009.09.06. 20:45 mennivagy

Ez az utóbbi néhány nap egyértelműen minuszos, és nem kell hozzá nagy agy, hogy kitaláljuk miért? Igen a buzizás miatt. 

Most pedig nem egy hosszú értetlenkedő morgolódó okfejtés következik arról, hogy vajon miért ilyen hülyék az emberek, meg jaj ez az ország milyen szar. A buzimenet vegzálása csomó helyen divat, minél keletebbre megyünk ezen a kontinensen annál durvább a dolog, minél nyugatabbra annál szolidabb, de van.

Szlovéniában például idén a gay pride előtt két nappal a felvonuláshoz kapcsolódó előbulira tört rá nyolc, fekete símaszkot viselő fasz, több résztvevőt csúnyán elvertek, az egyik főszervező égési sérüléseket szenvedett, amikor próbálta megakadályozni, hogy felgyújtsák az Open nevű bárt, ahol zajlott a dolog. Az atrocitás miatt persze azonnal bepöccent az egész politikai élet, mindenki elítélte az erőszakot és mniszterek vonultak fel az utcai parádén, amit az ittenihez hasonló rendőri készültség kísért. Ott ez volt a kilencedik utcázás és még mindig vannak olyan torzagyú barmok, akik buziverésben teljesednek ki.

Szóval lazán buzulni utcán csak elég kevés helyen lehet Európában, de ettől még szar volt az a jelenet, amikor a Blaha Lujza téren, szombaton, öt körül kb. 200 rendőr hosszasan mozgolódott, elsőre nem teljesen egyértelmű céllal, aztán kiderült az ok. A metróból olyan 30-40 fős olasz/spanyol leszbikus nőcsapat osztrák hetero antifasiszta csoport érkezett, majd bebújtak a kb. 200 rendőr gyűrűjébe és vonultak a szállodájuk felé, időnként antirasszista jelszavakat kiáltva, kifestve és néhány transzparenst lobogtatva.

Az addigra összegyűlő bámészkodó tömeg - egyértelműen nem ellentünteni odaérkező, kevert sokaság - egy ideig hezitált, hogy igazából most kit kell utálni, kinek kell beszólni, majd a McDonald's előtt amúgy is ácsorgó cigányfiú, meg a magyarfiú, meg néhány vegyes eredetű fasz elkezdett üvöltözni, hogy "bohóc kurvák, takarodjatok", meg "mocskos buzik". Aztán egy 140 centis hajléktalanszerű fazon szintén fontosnak érezte, hogy a rendőrgyőrű mögött loholva azt ordibálja, hogy "mocskos buzik, én voltam börtönben, én tudom" vagy valami ilyesmit. Mentségére szolgál, hogy a tag 5 perccel korábban egy mikrobusz után futott gyalázkodva, amiből "erdély újra miénk lesz"-t üvöltöttek az ablakon kilógó meccsre érkező fiatalok. Szóval ő kiegyensúlyozottan méreges volt mindenkire.

Mindegy. Nem lepődök ezen meg egy cseppet sem, csak mindig szar azzal szembesülni, hogy ahhoz képest, hogy a magyar néplélekben lakó felsőbbrendűség érzés, amiből nyilván belém is csepegett valami, mennyire nagy félreértés. Kelet-EU vagyunk, Balkán. Végtelenül sok szerencsétlen, szegény, reményvesztett, agresszív emberrel.

Van benne egzotikum kétségtelen, de inkább nem, mint igen.

2 komment · 1 trackback

Címkék: magyar cigány menni buzi melegfelvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://mennivagynemmenni.blog.hu/api/trackback/id/tr841364483

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Én pride-om 2009.09.07. 12:30:19

Igen, kint voltam. Vagyis mégse. Kint is voltam meg nem is. Ok akár lehetett volna a felvonulásra, de a körülmények és a budapesti pride mikéntje ezt nem teszi lehetővé. A gay pride ahogy a nevében is van egy vidám ünnep kéne hogy legyen. Nem az. Nag...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.09.07. 08:33:36

a metróból kijövő spanyol -olasz leszbikus nők az osztrák hetero antifasiszta fiúk-lányok voltak szerintem.
süti beállítások módosítása